Име: Поликсения Кисимова

Професия: Директор на училище

E-mail:

Телефон: 0896077898

От дълго време съм вегетарианка и се старая да се храня здравословно. Въпреки това постоянно се чувствах уморена, имах сърцебиене и започнах да трупам килограми. Реших, че трябва да взема мерки. Бях чувала за водораслите АФА и потърсих повече информация в Интернет. Така през 2008г. попаднах на този сайт и на Росен.

Оттогава съм използвала много от продуктите на Аквасорс, като естествено най-вече любимата ми АФА, Зелена енергия, Колактив 3, ЕМК, Течно злато и др., a в момента тествам Морска енергия. С Лайтън Ъп успях да сваля няколко излишни килограма.  

Благодарна съм на Росен за търпението, отделеното време и подробната информация, която ми даде. Благодарение на продуктите хроничната умора ме напусна и почти не боледувам от грип.

Имам двама сина, като на тях също им давам Колактив3 и Зелена енергия за профилактика. Съпругът ми се присъедини към нас, когато забеляза, че дори когато той е болен от грип, аз не се разболявам. Oтсъствията от работа и училище не са желателни и естествено никой не иска да боледува. Продуктите на Аквасорс са основно и много ефективно средство за профилактика в семейството ми.

Директор съм на училище за деца с нарушения в развитието и бих се радвала, ако родителите им решат да използват продуктите на Аквасорс. Препоръчам ги, както на приятелите си, така и на всички останали, защото всеки има право да бъде здрав.
      
Поликсения Кисимова
polikcenia@gmail.com
GSМ 0896077898


Обратно към всички истории »