Име: Емил Алексов

Възраст: 35

Професия: Компютърен специалист

E-mail:

URL: http://estestveni.com

Facebook: https://www.facebook.com/emil.aleksov

Телефон: 0887 329 573


Като се замисля за детските си години, в съзнанието ми изниква етикетът „Често боледуващ”, който все още стои върху стария ми здравен картон – не ми се мисли през колко болести, антибиотици, процедури и какво ли още не съм преминал през ранните години от живота си...

Ето защо започнах да се интересувам от темата за здравето още в края на миналия век, по-точно през 1998 година – тогава започнах да се занимавам с йога, спрях да ям месо, започнах да подбирам с какво се храня и си мислех, че съм намерил своя път към здравето...

Обаче се оказа, че има едно голямо „НО”: въпреки че усещах подобрение, за моя неприятна изненада то бе много по-малко, отколкото очаквах – продължавах да боледувам често и сякаш нещо важно ми убягваше...

Разбрах какво ми липсва едва през 2005 година, когато Росен, мой приятел от планините, ми сподели, че е открил много качествени естествени продукти, които са му помогнали да оправи здравето си, и ми ги препоръча. Така разбрах за АкваСорс и реших и аз да опитам – решение, което наистина промени живота ми към по-добро!

Отначало започнах редовно да вземам водорасли и коластра, малко по-късно включих и ензимите – тези продукти са част от ежедневието ми и до днес. С времето опитах и почти всички останали АкваСорс продукти (без няколко, които са предимно за жени) и вече се чувствам много по-здрав и с повече енергия.

Започнах да научавам и все повече безценни неща за здравословния начин на живот – що е то „клетъчно хранене” и „клетъчен глад” (което се оказа причината за моите проблеми в миналото), защо суперхраните са толкова ценни, кои са тези около 100 неща, от които тялото ни има нужда всеки ден, за да може да е здраво, и т.н.

Благодарение на Зелената енергия, коластрата и ЕМК засилих имунитета си и вече боледувам много по-рядко и по-леко. Тъй като активно танцувам народни танци, ходя по планини и карам ски, за мен безценен продукт се оказа и Флексибилити, който поддържа ставите ми при активен спорт.

Винаги в раницата си нося инстантната храна Слънчева енергия за спешна помощ при нужда от подкрепа за имунитета, а в планината и Клетъчна енергия за справяне с по-големите натоварвания. От години ползвам и предпазното калъфче за телефон Кол Сейф и вече не се чувствам замаян след дълъг разговор по телефона.

Тъй като лично се убедих в ценността на АкваСорс продуктите, от години вече ги ползваме за профилактика - аз, съпругата ми, трите ни деца, родителите ми, както и много мои приятели.

Съпругата ми ползваше доста продукти по време на бременностите и кърменето, а след раждане установихме, че пробиотика Бифидус Комплекс е чудесен за справяне с коликите при бебетата.

На децата от 1 годишна възраст ежедневно даваме Зелена енергия, КолАктив 3, ЕМК, както и Органичен Витамин Д (за есента и зимата), за да имат силен имунитет и да ги предпазим от многото вируси в детската градина и училището.

Цялото семейство ползваме и йонните четки за зъби Соладей-еко и сме спокойни, че децата не гълтат химия от пастата за зъби.

Накратко: разбрах, че е изключително важно всеки човек да е информиран и да разширява знанията си как може да се грижи сам за своето здраве и за здравето на семейството си, без да разчита някой друг да прави това вместо него – това е съвсем постижима цел!

Моят съвет: опитайте АкваСорс продуктите и направете нещо полезно за здравето си – няма да съжалявате!


Обратно към всички истории »