Име: Цвета Билярска

Възраст: 37

E-mail:

URL: https://badetezdravi.com

Телефон: 0889772577

Ползи от АкваСорс водораслите: как станах майка

Вегетарианка съм от 1994г. и дълги години смятах, че се храня здравословно. Освен това, семейството ми винаги е било отворено към природосъобразни алтернативи, четяхме, практикувахме лечебно гладуване по метода на Лидия Ковачева, хранехме се предимно с домашна храна, бяхме от щастливците, които имаха село и баба, на която помагахме да отглежда плодове и зеленчуци в домашната градина.

През 2004г., когато Росен започна да ми дава Зелена енергия, я пиех заради него, а не защото бях убедена, че ми е нужно. И когато вдъхновен разказваше на най-добрата ми приятелка за ползите, които е усетил от продуктите на АкваСорс и че е решил да се занимава по-сериозно с тази компания, аз се изсмях и попарих ентусиазма му по най-груб начин. За което по-късно искрено съжалих. Тогава си мислех, че няма причина човек да дава толкова пари за някакви си „добавки“ особено ако е здрав, храни се „здравословно“, не се трови с лекарства и цигари, и спортува редовно. Доста ограничено схващане. Достатъчно е да спомена, че нямах идея какво е то клетъчно хранене или клетъчен глад, за да добиете представа за невежеството ми.

Днес съм безкрайно благодарна на Росен за това, че бе достатъчно силен и благороден, за да преглътне обидата и да продължи напред, че е достатъчно интелигентен да прозре каква невероятна възможност за здраве и свобода се крие в тези, тогава непонятни за мен, суперхрани. Доста години минаха и много научих благодарение на АкваСорс, но както се казва в една древна мъдрост – колкото повече научаваш, толкова повече разбираш колко много имаш да учиш. Особено, ако животът ти се осмисля от приноса ти за другите.

Как се убедих в ползите на АкваСорс продуктите?

Въпреки че още преди да забременея ядях Зелена енергия, водорасли АФА, СуперАнтиоксидант, ЕМК и Колактив 3, през шестия месец от бременността кръвните изследвания показаха, че  хемоглобинът ми е под нормата (110g/L). А според докторите с напредването на бременността щял да падне и още, затова ми изписаха препарати с желязо и настойчиво ми препоръчваха да преразгледам вегетарианските си възгледи и да включа месо, черен дроб и др. С цялото ми уважение към моя акушер-гинеколог, който е изключителен човек, а не просто прекрасен лекар, му казах, че няма да пия синтетични препарати (знаех, че почти не се усвояват), а водорасли АФА. На което той се съгласи, но поиска от мен да си направя нови кръвни тестове след месец. Аз увеличих двойно приема на АФА и точно месец по-късно хемоглобинът ми вече беше над долния праг - 124g/L.


Някой ще попита: имаха ли странични ефекти водораслите?

Да, много и то само положителни: за цялата бременност наддадох само 8-9 кг; до 8-мия месец спокойно играех народни танци и се разхождах в зимната планина;  бебето ми се роди с идеални размери и тегло; имах много и качествена кърма; върнах си килограмите от преди да забременея ден след като родих; не разбрах какво е следродилна депресия и що е то стрии, дори не съм имала съмнения дали все пак не трябва да проям месо и т.н. Както първата, така и втората ми бременност бяха за мен прекрасно и щастливо време, каквото пожелавам на всяка жена, носеща живот в себе си.

След раждането: още от 7-мия ден започнахме да даваме на децата Бифидус комплекс (единствения пробиотик, за който знаехме, че съдържа така необходимия на бебето Bifidus Infantis). Така и не разбрахме какво са колики. Малко по-късно включихме и ЕМК (тогава още нямаше Течно злато), а след 6-тия месец постепенно и водорасли, коластра, Зелена енергия. И не сме си „почивали“ от тях и до днес, точно както не си „почиваме“ и от плодове и зеленчуци.

По-важно от всичко споделено до тук обаче е, че сега съм благодарна и щастлива майка на две здрави, умни и лъчезарни деца, които за своите 9 и 6 години не са изпили нито един антибиотик. И това се дължи на информацията и продуктите, които вече 11 години стигат до нас благодарение на АкваСорс. Както и на убеждението ни, че профилактиката е най-ефикасната и най-евтината грижа за здравето, нашето и на децата ни.

За здравето на децата обаче имаме по-голяма отговорност, ето защо нека не я преотстъпваме с лека ръка на други хора, нека се информираме и избираме умно в какво да вярваме и как да живеем.


Обратно към всички истории »