Име: Ивайло Ангелов

E-mail:

Телефон: 0886341330

Как свалих 10 килограма само с помощта на Лесно начало

Когато бях на 19 години тежах 87 килограма, а съм висок 188 см.

Тъкмо бях завършил училище и трябваше да си намеря работа. Тъй като бях и студент, започнах като ресторантски работник в McDonald's. Първоначално нямах проблеми с килограмите, а и все още тренирах редовно. Въпреки че се хранех там, за 3 месеца качих само 1 килограм. След като ми започнаха лекциите обаче, нямах време да спортувам и ми останаха само лекции и работа.

Често ми се налагаше да си похапвам в работата и така за 3 години качих 10 килограма и от 87 станах 97! След като ме повишиха, започнах да получавам и порцион (безплатна храна), което автоматично значеше още повече вредна храна! Тогава от периода октомври 2013 г. - януари 2014 г качих още 18 килограма. И така от 97 станах 115 килограма.

Поддържах тези килограми до месец май 2014 г., когато реших да си взема Лесно Начало от АкваСорс. Не го бях взел с цел да отслабна, а с цел да прочистя организма си. Това, което се случи обаче е, че не само си прочистих организма, а за един месец (от началото на май до началото на юни) свалих цели 10 килограма и то без да спортувам! Също така бях спрял да се храня с вредна храна - fast food. Така от 115 килограма станах 105. Ето как установих, че ако човек намали или спре изцяло вредната храна, спре да яде поне 2-3 часа преди да си легне и пие такива добри суперхрани и хранителни добавки като продуктите от Лесното Начало, всеки може да сваля килограми изключително бързо и без много усилия.

Продължих да взимам други продукти от АкваСорс и сега, когато пиша тази история, тежа 100 килограма, т.е. от юни до октомври съм свалил още 5 килограма.

Определно препоръчвам тези суперхрани и хранителни добавки на всеки, който иска да регулира теглото си, без да се притеснява от тежки натоварвания и строги диети!


Обратно към всички истории »