Име: Мария Спиридонова

E-mail:

Коластра, водорасли и ЕМК в помощ при бременност и кърмене

Здравейте, Росен!

Редовната употреба на продуктите Зелена енергия, АФА, Колактив 3 и ЕМК ми помогна за сравнително лека двуплодна бременност и да родя две напълно здрави момиченца (родиха се в 36 седмица, едната 2450, а другата 2680 гр.), които се развиват много добре, хранени само с кърма. За два месеца едната е пораснала с 11, а другата с 9 сантиметра, което показва колко добре влияе клетъчната храна на организма.

Коластрата ми помогна да ги износя до деветия месец, а общо продуктите, които ползвах – да се развиват с доста добро тегло и размери.

По време на бременността хемоглобинът ми беше паднал на 90, в момента - 2 месеца и половина след раждането, (въпреки че, за голямо мое съжаление, беше оперативно и въпреки че до скоро ми изтичаха лохиите), се е качил на 122. Мисля си, че това е благодарение основно на продуктите на Аква сорс.

Продължавам да ги използвам, защото така се грижа за здравето на трима човека едновременно. Също така енергията, която водораслите ми дават, ми помага да се чувствам сравнително бодра, въпреки малкото и накъсан сън.

Благодаря Ви!


Сърдечни поздрави,
Мария Спиридонова
Кърджали, 18.03.2011 г.


Обратно към всички истории »