Име: Елица Стаменова

Възраст: 30

Професия: IT специалист

E-mail:

Facebook: https://www.facebook.com/eliza.stamenova

Телефон: 0898881952; 0885988268

Вярвайте в мечтите


Въпреки, че никога не съм се занимавала активно и постоянно със спорт, това което ще ви разкажа е прост пример за това как продуктите на Аква Сорс могат да направят чудеса. Осем години съм работила в заведение за бързо хранене, паралелно със следването ми в Колежа и Университета, т.е. много безсънни нощи, неправилно хранене, стрес и липса на свободно време. От почти 2 години работя като ИТ специалист, системен администратор и програмист, което автоматично означава много часове на компютъра и липса на физическа активност. Въпреки всичко това винаги съм обичала да карам ски или кънки, да плувам, да се разхождам в парка или сред природата, но най-голяма ми слабост винаги е била карането на колело.


С течение на годините започнаха да се появяват здравословни проблеми, свързани предимно с болки в стомаха, гадене, отпадналост, виене на свят, безсъние. Реших да търся алтернативен и здравословен начин да подобря състоянието на организма си. Започнах да ям по-здравословно, спрях напълно всякакви медикаменти, както и посещенията си в лекарските кабинети. Осъзнах, че организмът е най-добрият индикатор и че човек трябва да се вслушва в сигналите му както и, че всички системи и органи в тялото са свързани и работят заедно. Направих и едно няколкомесечно прочистване на организма с билки и диети (изцяло вегански храни и храни без консерванти, без газирано, кафе, шоколад, бяла захар, бяла сол, бяло брашно, бял ориз), като паралелно на това вече бях започнала да взимам и продуктите на Аква Сорс.


С продуктите ме запознаха мои приятели и бивши колеги. Препоръчаха ми Колактив 3, главно заради проблемите със стомаха и Лесно Начало, след което ме срещнаха с един от директорите на фирмата и след кратък разговор с него, аз започнах да взимам от гореизброените продукти. След 3-4 месеца се почувствах значително по-добре, което се дължеше и на промяната в начина и режима на хранене и на АкваСорс.


Преди няколко години попаднах на едно интересно и непосилно за мен събитие и предизвикателство, а именно „Изкачване на връх Шипка с колело“ и то от гр. София. За един ден се изминава разстоянието от гр. София до яз. Копринка (около 200 км), а на другия ден оттам се кара до върха (около 70км в двете посоки). Тогава това беше за мен нещо като неосъществима мечта. И тази година на 2 март тръгнах ей така. Тръгнах без сериозна физическа подготовка и с неподходящо колело, просто заради адреналина. На тръгване срещнах много колоездачи, които не вярваха, че ще успея. Преди това обаче взех около 20-ина капсули Колактив 3 и 10-ина капсули Зелена Енергия, а също и водорасли АФА. Бях си приготвила и силно концентриран шейк от Суперенергийна Храна със сок (около половин литър). Оказа се обаче, че не ми разрешиха да карам с раница и тогава изпих почти наведнъж шейка и само с пари, лична карта и телефон в джоба, потеглих. Оказа се, че не мога да карам с темпото на групата и в крайна сметка карах сама с още един колоездач, часове след групата… И успях. Карах 17 часа (от 8.30ч. сутрина до 1.30ч. през нощта). Няма да забравя учудването на всички, когато пристигнах в хотела на яз.Копринка. Няма да забравя и как въпреки адския студ и тежките баири (особено накрая) и въпреки болката на места, аз имах сили да продължа. След пристигането получих нещо като схващане и много силна болка в краката, т.е. вследствие на дълготрайното движение, мускулите се стягат и много трудно се отпускат. Колоездачите казаха, че това може да продължи с дни и ми препоръчаха някакви добавки и медикамент. Аз обаче отказах и си изпих около 20-25 капсули Колактив 3 и не помня колко Зелена Енергия, след което може би за около час мускулите ми се бяха отпуснали и съм заспала. На другия ден изкачих връх Шипка без проблеми, нямах нито мускулна треска, нито някакъв дискомфорт, само лека умора. Бях много щастлива и тогава беше първия път, в който аз значително усетих действието на продуктите.


Наскоро реших да повторя преживяването си. Този път исках да измина с колело разстоянието от гр. София до гр. Бургас (около 400 км). Идеята беше да сме пак само двама и да караме и през нощта,тъй като си бях отделила само един уикенд, а и предвид предишното ми постижение щях да измина пътя за около 33 часа. Този път обаче имаше повече трудности. Наложи се да въртя педалите с раница на гърба. И отново бях неподготвена – неподходящо колело (още на първите километри се появи проблем и стана още по-тежко и така докрая), неподходяща и тежаща около 15 кг раница, неподходящи обувки. Единствено откъм АкваСорс продукти се бях запасила. Преди тръгване взех около 15 капсули Колактив3 и толкова Зелена Енергия. По пътя на почти всяко спиране си взимах по 4-5 капсули от двата продукта. Това, което забелязах (явно от честата употреба на продуктите по време на път) е, че силната болка като от миналото каране я нямаше, схващане също нямаше. Освен това през цялото време имах енергия и сили, въпреки че заради непредвидени обстоятелства (три пъти пукахме гуми, търсихме инструменти и части, имахме забавяне по градовете...), карахме не 33 часа, а цели 52 часа и то без нощувки. Бях леко уморена, но нямах мускулна треска и се чувствах добре! Втората нощ се спускахме от гр. Казанлък към гр. Сливен. Това е около 100-ина км, като в продължение на 60 км нямаше никакви населени места или бензиностанции. Тогава стана буря със силен вятър и дъжд, което продължи около два часа, после по-умерено. Нямаше къде да се скрием и комбинацията от това, заедно с неспането (вече втора нощ въртене на педалите), бяха сигурна предпоставка за настинка (поне). На съмване все още треперех от студ, а бях и мокра… Тогава взех 20 капсули Колактив 3 и 10 капсули Зелена Енергия, починах си минути край пътя и поех отново.След няма и час, аз се почувствах отново презаредена и готова. Нямаше и помен от някакво неразположение или настинка. Така пристигнах на морето. Даже си направих и плаж, прибрах се в гр.София с нощния рейс часове след това, а на сутринта бях на работа, пълна с енергия и готова отново да яхна колелото!


Това е повече от красноречиво за действието на продуктите на Аква Сорс и нека всеки,който прочете това да се замисли. Преди две-три години, когато моите колеги правеха опити да ме „убедят“ да опитам АкваСорс за да реша проблемите си със стомаха, не съм си и представяла, че като страничен ефект от това ще измина пътя от гр. София до гр. Бургас с колело!!!


Обратно към всички истории »