Какво е да си финансово свободен?

 
Ако искате нещо, което никога не сте имали, ще трябва да направите нещо, което никога не сте правили.

 

Не може да сме истински свободни, ако нямаме финансова свобода! Повечето хора (90%) никога не постигат финансова независимост, камо ли финансова свобода. Много хора работят по 40-50-60 години, и въпреки това нямат достатъчно пари.

Може ли наемната работа да ви осигури финансова независимост? Обикновено отговорът е НЕ. Наемният работник по правило получава пари само докато ходи на работа - например, шофьор, лекар, учител, директор на банка. А какво ще стане, ако спрете да работите? - Няма да получавате заплата, т.е. няма да имате доходи! Принципът е: работиш - печелиш, не работиш - не печелиш.

Ето най-опасната ситуация, в която много хора сами са се поставили поради различни причини, най-често поради неграмотност, липса на предприемчивост, мързел, идеализиране на професията си и пр.:

В тази ситуация вашият живот и животът на семейството ви зависи от вашата работа. В това няма нищо лошо, докато ви държат на работа. Ако нямате нищо против да зависите от работодателя си и той да определя кога да ставате, кога да обядвате и колко пари да получавате, просто се молете да не ви уволнят, да не се разболеете или да не затворят предприятието...

Но ако човек иска да стане финансово независим, трябва да мисли и действа като такъв. Финансово независимите хора не работят за пари - те градят активи, които да работят за тях. Ето как изглежда техният план:

Естествено, много от тези хора започват с наемен труд, пестят всяка стотинка и превръщат парите си в активи - първо по-скромни, а после все по-мащабни. И обикновено тези, които сами забогатяват, а не са наследили богатството си, забогатяват чрез собствен бизнес. Но това не е проста работа. Над 95% от новите бизнеси фалират още през първите 2-3 години.

Мрежовият бизнес е особен вид бизнес, който можете да започнете без риск и без големи инвестиции, в удобно за вас време и без да напускате работата си. Изграждайки свой мрежов бизнес с АкваСорс, вие доказвате финансовата си грамотност и се приближавате към финансовата си свобода. Вашата бизнес мрежа, съставена от все повече хора в различни градове и държави, е много ценен актив, защото всеки път, когато тези хора купуват продуктите на АкваСорс, вие получавате процент, което си е чист пасивен доход. Нещо повече - всеки член на вашата мрежа може да доведе още много други членове, от чийто оборот вие също печелите!

Какво би станало, ако притежавате собствен мрежов бизнес? Дори ако спрете да работите, след като сте изградили своя мрежа, ще разполагате с доходи от нея и много повече свободно време. А когато доходите ви от мрежата превишат вашите насъщни разходи, вие ще станете финансово независими.

 

Ето две много интересни кратки филмчета на тема изграждане на актив, финансова грамотност и пасивен доход:

  1. http://www.badetezdravi.com/files/TimSales-Finansova-gramotnost

  2. http://www.youtube.com/watch?v=8VhzSIOsFD0 - на английски

    http://www.youtube.com/watch?v=LxaJQcE9its -    на руски

***************************************************************

Вижте и презентацията на фирма АкваСорс - отлична възможност за по-добро здраве, достатъчен доход и свобода:


АкваСорс - енергия, действие, свобода

   

 


Желая да започна собствен мрежов бизнес с Аква Сорс